ταχυδακτυλουργοι μαγοι αθηνα, παιδικα παρτυ αθηνα

  • παιδικα παρτυ με ταχυδακτυλουργο

ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ ΜΑΓΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΑΘΗΝΑ

ταχυδακτυλουργοι μαγοι αθηνα

Tο Happy Party υπό την επίβλεψη του Μάγου Ταχυδακτυλουργού Οναρ είναι μια ομάδα η οποία αποτελείτε από λίγους αλλά καλούς συνεργάτες οι οποίοι αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε.

Η έδρα του γραφείου μας  βρίσκεται στην Αθήνα και επί της οδού Θεμιστοκλέους 72.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να οργανώσει το παιδικό σας πάρτι η την εκδήλωση σας σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και γενικά της Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Πέρα από τα χιλιομετρικά όρια των περιοχών του νομού Αττικής οι τιμές στα προγράμματα μας διαφοροποιούνται.

Γιατί να μας προτιμήσετε ?

Happy party σημαίνει.

Έμπειροι κλόουν ανιματέρ με τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας με πλήρη οργάνωση ( στολές, ηχοσύστημα, αξεσουάρ, παιχνίδια )

Ανιματέρ με φαντασία και κέφι με επιλογή εκτός από κλόουν να είναι ντυμένοι με όποια στολή επιλέξετε από όλους τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες.

Είναι ταχυδακτυλουργοί – μάγοι με πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό και πολλές συμμετοχές σε εκδηλώσεις θέατρα φεστιβάλ και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Δημιουργούμε για το παιδικό πάρτι σας τις πιο όμορφες αλλά και οικονομικές προτάσεις γιατί λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε το παιδικό πάρτι να μπορεί να το έχει το κάθε παιδάκι.

Πλήρης οργάνωση και συνέπεια σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ψυχαγωγίας επιλέξετε η όποια άλλη υπηρεσία θα επιθυμήσετε.

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ο Μαγος Ταχυδακτυλουργός Οναρ και το Happy Party λόγο των δύσκολων καιρών που διανύουμε προσπαθεί για το καλύτερο και φροντίζει οι Μάγοι – ταχυδακτυλουργοί  και Κλόουν – Ανιματέρ μας που θα επιλέξετε να είναι οι καλύτεροι  στις πιο προσιτές και οικονομικές τιμές.

ταχυδακτυλουργοι μαγοι αθηνα, παιδικα παρτυ αθηνα