Παιδικα παρτυ με ταχυδακτυλουργο

Ταχυδακτυλουργός – μάγος  για παιδικά παρτυ και εκδηλωσεις.

Ενα πρόγραμμα που καθηλώνει μικρούς αλλά φυσικά πάντα και τους μεγάλους. Το πρόγραμμα του μάγου – ταχυδακτυλουργού Οναρ είναι από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας, είτε σε παιδικό παρτυ στο σπίτι είτε στην εκάστοτε εκδήλωση στο σχολείο, ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά (teenagers)  καθώς και ενήλικους.

Ο ταχυδακτυλουργός Οναρ αναλαμβάνει να σας αφήσει άφωνους  με εντυπωσιακά μαγικά κόλπα με μαντίλια, φωτιές, νοητικά κόλπα, μεγαλα και μικρά κουτια, εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας αντικείμενα, πάντα με τη συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων φίλων μέσα σε μία ευχάριστη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα.

Στο παιδικό παρτυ γενεθλίων το παιδάκι το οποίο γιορτάζει είναι και ο πρωταγωνιστής και στο τέλος της παράστασης θα λάβει και ένα μαγικό τρίκ ως δώρο.

Σκοπός του ταχυδακτυλουργού Οναρ είναι κάθε φορά  να σας μεταφέρει στον μοναδικό  κόσμο της μαγείας. Ο μάγος ταχυδακτυλουργός ΟΝΑΡ  γνωστός στο ευρύ κοινό από τις πολύχρονες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μάγος με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο παιδικό παρτυ την παιδική εκδήλωση, καθώς και την ψυχαγωγία ενήλικου κοινού

Διάρκεια προγράμματος ταχυδακτυλουργού για παιδικό πάρτυ από μια ώρα.

Σταθερό : 213 0047948 

Κινητό :  6980483269 

Παιδικα παρτυ με ταχυδακτυλουργο

facebook2    youtube2      ταχυδακτυλουργος-οναρ-instagram

.

ταχυδακτυλουργος για παιδικα παρτυ ταχυδακτυλουργοι

Δείτε τις κριτικές μας στην Google